A hagyomány kötelez SAM HOLDING a.s.

ENGEL, KAUSY, TOS Rakovník, CS Vihorlat Snina, vstrekovanie elastomerov, vstrekovanie plastových dielov pre galvanizovanie povrchu chrómomLehetőségek: Nyomtatás.

Cégünkről

SAM HOLDING, a.s.
Társaságunk több mint 50 éves tradícióval rendelkezik a műszaki műanyag termékek gyártása terén és a legnagyobb szaniter termékeket gyártó cégek közé tartozik Szlovákiában és Csehországban. A műszaki berendezések és a termékgyártás kapacitása, lehetővé teszik számunkra a megrendelők igényeihez igazodó speciális termékek gyártását. Tapasztalataink és műszaki berendezéseink biztosítják a magas minőséget, időben történő szállítást és az elfogadható árakat. A SAM Holding cég 2004 október 18-kán ISO 9001:2000 minősítést kapott az SGS minősítő cégtől.

SAM HOLDING a.s.

Szállítunk:
- szlovákiai megrendelőknek,
- küldföldi megrendelőknek (Csehország, Magyarország, Lengyelország, Litvánia, Bulgária, Románia, Moldávia, Szerbia és Montenegró, Horvátország, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina).

SAM HOLDING cég igényes alkalmazással gyárt műanyag termékeket a gépipar, elektrotechnikai-, kellék- és autóipar számára, ugyanakkor a műanyag termékek formáinak vizsgálatára is nagy hangsúlyt fektet.

A műanyag laboratóriumban megvalósul:
- a felhasznált alapanyag tesztelése,
- a műanyag granulátumok és komponensek bemenő és köztes ellenőrzése.

A tervrajzokat az AutoCAD 2000, Solidworks (2D) a PRO/DESKTOP 2000i2 (3D)programokkal írjuk, de tudunk készíteni tervrajzokat más programokban is (CATIA, eDRAWINGS, AGEES,...).

Cégünk birtokolja a legjobb színvonalú gépparkot és technológiát, mint pl.:
- a nyomással történő fröccsöntés ezen márkákkal - ENGEL (Ausztria), KAUSY (Nématország), TOS Rakovník (Csehország) és a CS Vihorlat Snina (Szlovákia).

Lehetőségek:
- 1g és 4700g tömeg közötti termékek gyártása,
- záróerő 10 000 kN-ig,
- nagyon igényes és komplikált termékek.

Az igényes technika megvalósulása:
- elasztomerek fröccsöntése,
- műanyag részek fröccsöntése a felszíni krómozású galvanizáláshoz.

60 különböző színű termoplaszt típust kínálunk.