A hagyomány kötelez SAM HOLDING a.s.

Egyedi gyártásLehetőségek: Nyomtatás.

Egyedi gyártás

A SAM HOLDING a.s. MYJAVA vállalkozás fő irányvonala az igényes alkalmazással gyártott műanyag termékek a gépipar, elektrotechnikai ipar és a fogyasztóipar számára, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a műanyag termékek formáinak vizsgálatára is. Cégünk 50 éves tradícióval rendelkezik a műanyaggyártás terén. A technikai berendezések és a kapacitási lehetőségek megvalósíthatóvá teszik a megrendelő igényei szerinti speciális termékek gyártását 1- 4700g tömeg közötti terjedelemben. Tapasztalataink és technikai felszereltségünk minőségileg magas biztonsággal nyújtanak garanciát a szállítás terén, amit megállapodott időben és elfogadható áron teljesít. Termékfejlesztési igényekkel, a szerszám gyártás és a hőre lágyuló termék gyártásával kapcsolatos kérésekkel forduljon bizalommal A SAM HOLDING a.s Myjava cég szakembereihez.

A műanyag laboratóriumunkban vizsgáljuk a műanyagok, elasztomerek, színes koncentrátumok, gumik és műanyag alkatrészek jellemző kémiai és fizikai tulajdonságait. A vizsgálatok főleg a műanyag granulátumok és műanyag alkatrészek bemenő és köztes ellenőrzésére irányulnak. Ezek közül fontos megemlíteni a Göttfert rhenométeren mért olvadék áramlásának index meghatározását, az Ultra x Electronic nedvességmérővel mért nedvesség meghatározást, a műanyagok és a belőlük készült termékek hamu tartalmát és kémiai ellenállóképességét.

SAM HOLDING, a.s.

Cégünk széles körű, magas színvonalú gépi- és műszaki berendezésekkel rendelkezik - fröccsöntő-préselő gépekkel, mint: ENGEL, KUASY, TOS Rakovník a CS Vihorlat Snina. A gyárunkban lehetőség van 4700g tömegű fröccsöntött termék legyártására a szükséges 10 000kN záróerővel. Ezen gépparkon lehetőség van műszakilag igényes fröccsöntött termékek gyártására, mivelhogy ENGEL cég néhány présgépe az EC-88 és CC-90 irányítású mikroprocesszorral működik, melyek garanciák a kiváló sorozatgyártásra a beállított műszaki paramétereknek köszönhetően. Az igényesebb fröccsöntött termékek gyártása perifériális gépekkel történik, mint a PIOVAN és PALLMANN. A gépek karbantartésa és időszakos átvizsgálasa helyben, a műanyagfeldolgozás területén szerzett, hosszútávú tapasztalattal rendelkező szakemberek ellenőrzésével zajlik. A SAM HOLDING a.s. MYJAVA már néhány éve az igényes technológia segítségével megvalósítja az elasztomarek és fröccsöntött termékek felszíni kezelését a krómozáshoz. Cégünk összesen 60 színtípust kínál a hőre lágyuló műanyagok terén. Termékeinket sok hazai és külföldi partnernek szállítjuk, utóbbiak közül főleg a Cseh Köztársaságba, Észtországba, Litvániába, Bosznia és Hercegovinába, Horvátországba, Lengyelországba, Bulgáriába, Romániába, Moldáviába, Szerbiába és Montenegróba.

FELDOLGOZOTT ANYAGOK FAJTÁI

  Anyag típusa Kereskedelmi megnevezése
PE Polyetylén Liten, Bralen, Hostalen, Vestolen A, Lupolen, ...
PP Polypropylén Mosten, Tatren, Daplen, Novolen, Skloplasten, ...
PS Polystyrén Krasten, Edistir, Styron, ...
ABS Terpolakrylonitrilbutadien-styrén Forsan, Novodur, Terluran, Magnum, Cycolac, ...
SAN Styren akronitril Lustran, ...
POM Polyoxymetylén Delrin, Hostaform, Ultraform, ...
PA 6, 66 Polyamid Silamid, Ultramid, Skloplastid, ...
PA11, 12 Polyamid Rilsan B, ...
PBTP Polybutyléntereftalát Pocan, Orgater, Vestodur, ...
PC Polykarbonát Lexan, Makrolon, Calibre, ...
PMMA Polymetylmetakrylát Akrylon, Diakon, Reasarit, ...
SEBS Styrén-etylén-butadien-styrén Multibase, Multiflex, ...